#GO WITH THE VELO

Visual-jpg.jpg

In juli en augustus zijn wij fietsambassadeurs van #GoWithTheVelo 🚴‍♀️🚴‍♀️🚴‍♀️.

Vraag je stempelkaart aan het onthaal van het Daenshuis of De Oever en verzamel een volle spaarkaart. Je maakt kans op een goodybag! 🎁🎁🎁

Wat moet je doen om te winnen?

1. Post een FIETSIE - een selfie met je fiets - op onze pagina met de hashtag #gowiththevelo

2. Rijd je STEMPELKAART vol! Hoe meer je fietst, hoe meer stempels je krijgt! Hoe? Fiets langs onze centra om je kaart te laten afstempelen.

3. Voor de kids: KLEUR de mooiste fiets! De kleurplaten zijn te verkrijgen in onze centra. Deze mag je met je gegevens achterlaten aan het onthaal.

SUCCES!!

HELLO SUMMER !

summer-background-design_1314-42.jpg

We liggen allemaal graag in de zon en verlangen naar een bruin tintje in de zomer. Maar de UV-stralen van de zon beschadigen de huid. Te lang in de zon, zonder bescherming, leidt tot een vroegtijdige veroudering van de huid. Je kan een zonneslag krijgen. De huidletsels die je door verbranding hebt, kunnen leiden tot huidkanker. Bescherm jezelf tegen deze nefaste effecten door de adviezen op te volgen en enkele concrete tips toe te passen, waar je ook bent. Klik HIER voor onze adviezen.

IFTAR @DAENSHUIS

iftar.JPG

Op 17 mei om 21u30 nodigen wij alle patiënten van het Daenshuis en De Oever uit om samen een IFTAR te vieren. Tijdens de IFTAR komen familieleden, vrienden en kennissen samen om de 'vasten te breken' tijdens de Ramadan maar het staat open voor mensen van verschillende achtergronden en geloofsovertuigingen.