NIEUWS & AGENDA

 

Wijkgezondheidscentrum Daenshuis vzw wil collega's én patiënten aan het fietsen krijgen met een eigen 'Tour de Daenshuis'!

Op het spelbord in de keuken houden collega's bij wanneer ze in juni en juli met de fiets naar het werk komen. Voor de patiënten is er een spaarkaart of kinderkleurkaart. De winnaars krijgen : een bolletjestrui voor wie het vaakst met de fiets naar het Daenshuis komt, een groene trui voor degene met de meeste kilometers en een gele trui voor de dappere trapper met de grootste gedragsverandering sinds de fietsactie! En dat is nog niet alles! Collega's kunnen ook een massage winnen van een van de kinesisten. En patiënten die met de fiets komen, krijgen dan weer een lekkere snack.

Daarbovenop organiseren we op 24 juli een fietsinitiatie (door Mobiel 21), ter promotie van de fietslessen door de stad Aalst en dit voor patiënten die niet of onvoldoende kunnen fietsen. Fietsende patiënten genieten van een leuke fietstocht op 14 augustus.


summer-background-design_1314-42.jpg

HELLO SUMMER !

We liggen allemaal graag in de zon en verlangen naar een bruin tintje in de zomer. Maar de UV-stralen van de zon beschadigen de huid. Te lang in de zon, zonder bescherming, leidt tot een vroegtijdige veroudering van de huid. Je kan een zonneslag krijgen. De huidletsels die je door verbranding hebt, kunnen leiden tot huidkanker. Bescherm jezelf tegen deze nefaste effecten door de adviezen op te volgen en enkele concrete tips toe te passen, waar je ook bent. Klik HIER voor onze adviezen.


IFTAR @DAENSHUIS

 

iftar.JPGOp 17 mei om 21u30 nodigen wij alle patiënten van het Daenshuis en De Oever uit om samen een IFTAR te vieren.

Het is het moment waarop familieleden, vrienden en kennissen samenkomen om de 'vasten te breken' tijdens de Ramadan maar het staat open voor mensen van verschillende achtergronden en geloofsovertuigingen.